El 14 de febrer, el menjador laboral de la planta -1 passarà a la Cafeteria de personal a causa d’unes obres de remodelació de la Cuina de l’hospital, tant d’espais com d’equipament.
El personal subvencionat (12 hores, 10+2 i guàrdia) haurà d’identificar-se amb les màquines T-quiosc, situades a l’entrada de la Cafeteria, i treure el tiquet corresponent per presentar a la caixera del final de la barra de self-service, seguint les instruccions de la pantalla.
Al costat de les T-quiosc es muntarà una taula per a incidències del personal de guàrdia i 12 hores que no pugui treure el tiquet subvencionat per qualsevol motiu. En aquest punt es comprovarà que es tracta de personal subvencionat i es lliurarà un tiquet plastificat per entregar a la caixera de la barra del self-service. A més, en cas d’incidència es prendrà nota de l’usuari i l’endemà es mirarà el motiu per corregir-ho en els dies següents. És necessari que comuniqueu els canvis de torn als vostres responsables per tal que quedin reflectits al sistema de l’hospital. Aquesta taula estarà operativa duant uns dies.
L’horari de la Cafeteria serà de 13.00 a 16.00 h en torn dels dinars, i de 20.00 a 23.00 h en torn de sopars. La barra de self-service tancarà a les 23.00 h, i l’espai de la cafeteria ho farà a les 23.30 h.
Existiran excepcions per als professionals que, per motius assistencials, vagin a la Cafeteria després de l’hora màxima. Els professionals tindran la possibilitat de trucar a la Cafeteria (extensió 2551) per reservar el menjar i se’ls deixarà preparat. Al torn de nit, es podrà recollir el sopar fins a les 23.30 h.
Els caps de setmana, festius i ponts, el servei de recollida del menjar es farà a la Cafeteria de públic, i es podrà utilitzar la Cafeteria de personal per menjar o sopar.
La setmana del 21 de febrer també es col·locaran uns mòduls als exteriors per mantenir l’activitat de producció, emmagatzematge, rentat i distribució de la Cuina en aquest període.