Innova amb nosaltres

innovaambnosaltres_hub
Image
Qué fem
Innovació en l'atenció als pacients
  • L'Hospital de Bellvitge està desenvolupant nous circuits i eïnes de comunicació clínico-assistencial que garanteixen tant l'autonomia dels pacients com una atenció integrada. S'està treballant amb aquestes noves eines amb pacients d'ictus, insuficiència cardíaca i ELA.
  • També ha introduït circuits nous a través del telèfon mòbil que permeten als familiars saber en tot moment on es troba el pacient que acaba de ser intervingut en un quiròfan de Cirurgia Major Ambulatòria.
innovacioenlagestio_hub
Image
Qué fem
Innovació en la gestió
  • L'Hospital està innovant i desenvolupant eines de suport a la gestió, eines interactives per a la monitorització de seguretat d’edificis i eines de traçabilitat de circuits de pacients, incorporant  informació i comunicació a través de dispositius mòbils.
comunitatvirtualinnobics_hub
Image
Qué fem
Comunitat virtual Innobics
  • Innòbics és la comunitat d’innovació oberta de l’ICS. Aquí podràs compartir les teves idees i projectes d’innovació, així com ajudar la resta de professionals de l’ICS a implementar les seves propostes. Treballem cada dia per convertir l’ICS en una organització més innovadora. Hi participes?