Coronavirus

pneumologia covid
Control d'infermeria de l'Hospital de Bellvitge

Tallem els rebrots

L’ increment significatiu de casos de coronavirus que hi ha hagut des de principi de juliol a L’Hospitalet del Llobregat i l’àrea Metropolitana de Barcelona ha obligat a l’Hospital Universitari de Bellvitge a reaccionar de manera ràpida per fer front al rebrot i prevenir nous contagis. La primera i principal mesura ha estat restringir l’entrada d’acompanyants al centre. Només es permet un acompanyant per pacient ingressat a planta, UCIs o unitats de semicrítics. Vegeu aquí condicions i horaris.

No estan permesos els acompanyants a Urgències, Hospital de Dia, Gabinets d’Exploració, Proves i Bloc Quirúrgic. Sí que es permet l’acompanyant a Consultes Externes.

En tots els casos, l’hospital demana als visitants que compleixen les mesures de prevenció: distància de seguretat, rentat de mans i mascareta obligatòria. Només així podrem garantir la seguretat de pacients, acompanyants i professionals.

La situació a l’Hospital Universitari de Bellvitge es manté ara mateix sota control, però des de mitjans de juliol s’ha detectat un  augment de visites a Urgències (majoritàriament gent jove amb símptomes lleus) i un increment d’ingressos de pacients amb PCR + 

#EquipHUB #Hospitalenxarxa