Coronavirus

Segona onada Post Covid HUB
Segona onada Covid modul 2 HUB

Nous canvis en els protocols d'informació i visites

Els pacients ingressats a les àrees no Covid podran rebre un acompanyant cada dia, de 13 a 21 h de dilluns a divendres, i de 9 a 21 h els dissabtes, diumenges i festius. Per tal de garantir les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2, és recomanable que sigui el mateix acompanyant cada dia.

En la Reanimació Post Quirúrgica (RPQ) l’horari d’accés del familiar/acompanyant serà de 19 a 20 h.

Excepcionalment, a petició de la família, es permetrà prolongar el temps de visita en el cas dels pacients portadors de la targeta CUIDA’m i dels menors d'edat.

A l’àrea Covid, com a norma general continuarà sense estar permès l’accés a familiars. Excepcionalment, a petició de la família, i prèvia valoració de l’equip assistencial, es permetrà l’accés d’un acompanyant en situacions específiques com ara els pacients amb la targeta CUIDA’m o els menors d’edat.

Es farà un especial èmfasi en la fluïdesa del circuit d’informació per via telefònica. Aquelles famílies que necessitin aclariments poden trucar als telèfons:

Pacients hospitalitzats: 634 298 442

Pacients a urgències: 634 298 427

Agraïm la comprensió mostrada per la ciutadania i la col·laboració dels professionals davant la restricció d’accés que ens vam veure obligats a adoptar el passat 8 de juliol davant l’estat de la pandèmia per tal de garantir el màxim possible la seguretat de pacients i professionals.

 

#Hospitalenxarxa #EquipHUB