Sol·licitud de documentació clínica

documentacio clinica_hub

Per sol·licitar i recollir documentació clínica a l’Hospital Universitari de Bellvitge pots fer servir tres canals diferents:

Presencial: a l’Unitat d’Arxiu, a l’edifici de Consultes Externes. De dilluns a dijous, de 8.30 a 13.30 hores. Dirigiu-vos al taulell d'Atenció al pacient i familiars per a la Documentació Clínica al mòdul B2 de l’edifici de Consultes Externes.

Per telèfon: podeu trucar al telèfon 932 607 526, de dilluns a divendres, de 9 a 14h. Podeu concertar una cita prèvia i us donarem informació sobre els tràmits necessaris.

Per correu electrònic: arxiuhospital@bellvitgehospital.cat

Per recollir la documentació, si tens cita prèvia passa la tarja sanitària pels lectors situats al vestíbul de l’edifici de Consultes Externes. En cas contrari, dirigeix-te al mostrador del Mòdul B2.

Documents que cal presentar:

En el cas de ser el titular:  DNI o passaport original o fotocòpia compulsada del titular.

En el cas de no ser el titular: Autorització signada pel titular.  DNI o passaport original o fotocòpia compulsada del titular. DNI o passaport original o fotocòpia compulsada de la persona autoritzada.

En el cas de defunció del titular: Llibre de família original o fotocòpia compulsada, o altre document original que acrediti la relació entre la persona difunta i la persona sol·licitant. DNI o passaport original o fotocòpia compulsada del sol·licitant.