Campos Delgado, Miriam

Campos Delgado, Miriam

Facultatius/ves especialistes
  • Graduada per la Universitat Autònoma de Barcelona (2003) Obtenint l'Especialidad de Ginecologia i Obstetricia el 2009 per la Universitat de Barcelona a  l'Hospital Universitari de Bellvitge.
  • Tesina associada a una beca hospitalària d'investigació pel Desenvolupament i Validació clínica d'un mètode de diagnèstic de càncer d'ovari epitelial usant eines de proteòmica (2009) essent membre de REDITOG (Red nacional multicéntrica de biologia molecular traslacional).
  • Va cursar el Màster Universitari en Competències Mèdiques Avançades en l'Especialitat de Ginecologia Oncològica i patologia mamària el 2012 a l'Hospital Universitari de Bellvitge, essent professora associada des de la data. Professora associada de pregrau a la UB.
  • Des de l'any 2013, cirurgiana especialista en patologia de la incontinència urinària i el prolapse genital, des de llavors és la responsable de la Unitat de Sòl Pèlvic del servei de Ginecologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge.
  • Des de l'any 2013 es consolida com a cirurgiana especialitzada en patologia mamària i forma part de la Unitat Funcional de Mama de l'Hospital Universitari de Bellvitge i de l'Institut Català d'Oncologia (ICO).
  • Membre actiu de la Secció de Sòl Pèlvic de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia. Sòcia de la SEGO participant a la Secció d'Oncologia i Patologia Mamària ia la Secció de Sòl Pèlvic.
  • Psicoterapeuta professional des de l'any 2012 especialista en descodificació biològica en formació continuada a l'Escola Francesa de DBO del Professor Christian Flèche ia l'Institut Angeles Wolder (Barcelona).

Subscriu-te als nostres butlletins

Selecciona el butlletí que vols rebre: