Lleonart Bellfill, Ramón

Cap de Servei

Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i Especialista en Al•lergologia i Immunologia Clínica per formació MIR a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

El Dr. Lleonart va desenvolupar la seva activitat com a especialista en Al•lergologia a la a l’Hospital de Tarragona Joan XXIII i a la Fundació Althaia, Manresa (SISCAT) abans de la seva incorporació a l’HUB a l’any 2004. Els seus àmbits principals d’interès són l’asma bronquial i l’angioedema hereditari. La seva expertesa en aquesta malaltia ha facilitat que actualment l’HUB sigui un centre de referència en angioedema hereditari amb diversos projectes de recerca i assajos clínics en desenvolupament.

El Dr. Lleonart participa activament en múltiples societats científiques: SCAIC, SEAIC, EAACI. És l’investigador principal en diversos projectes de Recerca i també participa en tasques de docència. Ha publicat nombrosos articles científics en revistes d’impacte i ha estat redactor de capítols de llibres sobre temes de l’especialitat.