Carregant

Show info

Maig 2019

Des del passat mes d’abril sis pacients de l’Hospital Universitari de Bellvitge han estat o estan sent tractats amb assistències circulatòries mecàniques de curta durada, també conegudes com ECMO. Aquest tipus de dispositius supleixen la funció del cor i en ocasions també del pulmó en pacients amb diferents patologies, però amb el denominador comú de respondre a una situació crítica. 

29 Maig 2019

L’Hospital Universitari de Bellvitge, centre de referència en el tractament de l’esclerosi múltiple, s’afegeix aquesta setmana a les iniciatives organitzades amb motiu del dia mundial d’aquesta malaltia –que es commemora el proper dijous 30 de maig– amb activitats adreçades tant als afectats i familiars com als usuaris del centre.

28 Maig 2019

L’aposta de l’Hospital Universitari de Bellvitge per la cirurgia robòtica s’ha consolidat aquest mes de maig amb la incorporació d’un segon robot Da Vinci. L’Hospital va ser pioner amb l’adquisició d’un primer robot ara fa deu anys i des de llavors s’ha convertit en centre de referència en aquests tipus d’abordatges quirúrgics, que ofereixen més seguretat i més benefici global per al pacient.

24 Maig 2019

Després de la música i l’escriptura, ara és el torn del cinema, que s’incorpora a les activitats adreçades a millorar l’experiència assistencial dels pacients de l’Hospital Universitari de Bellvitge. El dimecres 22 de maig, a les 18.15 hores, es durà a terme una sessió de cinema a la sala d’actes de l’hospital adreçada especialment als pacients i els seus familiars, tot i que es tracta d’una convocatòria oberta a tothom.

22 Maig 2019

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears ha concedit el Premi Josep Trueta 2019 a la Dra. Aina Gomila, del Servei de Malalties Infeccioses de l’Hospital Universitari de Bellvitge.

22 Maig 2019

Pages