Carregant

Show info

Febrer 2019

Una seixantena de professionals mèdics i d’infermeria de diferents serveis com pneumologia, nefrologia, cardiologia, neurologia, oftalmologia, endocrinologia o medicina interna conformen el Grup de Malalties Minoritàries (MM) de l’Hospital Universitari de Bellvitge. 

28 Febrer 2019

L’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB) ha posat en marxa el primer programa d’Espanya i un dels primers d’Europa de cirurgia ambulatòria d’implantació de pròtesis de penis.

27 Febrer 2019

L’Hospital Universitari Bellvitge va acollir el 19 de febrer la jornada “Tecnologia per a la medicina del futur”, en el marc del programa #LHMobileTech “La revolució de les comunicacions mòbils”.

22 Febrer 2019

L’Hospital Universitari de Bellvitge ha obtingut avui l’acreditació SEC-EXCELENTE de la Societat Espanyola de Cardiologia en tres procediments cardíacs: les assistències ventriculars mecàniques (cors mecànics), el diagnòstic i tractament de la síndrome coronària aguda (infart o angina de pit) sense elevació del segment ST, i el seguiment de dispositius implantables d’estimulació cardíaca (com ara marcapassos, desfibril·ladors automàtics implantables o dispositius de resincronització cardíaca).

15 Febrer 2019

El 7è Curs d’Actualització i Formació en Cirurgia Colorectal comença avui a Bellvitge amb la retransmissió, per primera vegada al centre, de tres cirurgies simultànies amb tecnologia 4K, una resolució d’imatge que quadruplica la que ofereix l’alta definició (HD), arribant als 3840 x 2160 píxels.

13 Febrer 2019

Pages