Carregant

Show info

L’IDIBELL celebra els 15 anys en un acte al Paranimf de la UB mirant al futur amb optimisme

08 Maig 2019

El dia 8 de maig, es va celebrar al Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona l’acte de commemoració del 15è aniversari de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

L’acte va incloure una conferència de l’investigador i escriptor Salvador Macip i la projecció d’un audiovisual que recull les veus de diversos investigadors de l’IDIBELL reflexionant sobre la tasca i impacte de l’institut des de la seva constitució, així com l’estrena de la peça Eureka!, composta expressament per Xavier Pagès-Corella amb motiu d’aquest 15è aniversari.

Entre els assistents hi va haver diversos investigadors i representants del nostre hospital, encapçalats per la Dra. Montserrat Figuerola, gerent territorial de l’Àrea Metropolitana Sud, que va fer un dels parlaments finals.

Els diferents representants institucionals, entre els quals també hi va haver Albert Barberà, director general d’Investigació i Innovació en Salut del Departament de Salut, van coincidir a destacar la importància de l’esperit col·laboratiu en la trajectòria de l’IDIBELL i a expressar el seu convenciment que la institució continuarà creixent i contribuint cada vegada més a l’avenç del coneixement i a salvar vides.

Compartir: