Carregant

Show info

L’hospital acomiada una nova promoció de residents que finalitzen la seva especialització

14 Maig 2019

El 14 de maig, va tenir lloc a la sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge l’acte de comiat a la promoció de 94 facultatius residents que finalitzen aquest mes la seva etapa de formació sanitària especialitzada.

L’acte va estar presidit per la Dra. Cristina Capdevila, directora de l’hospital, que va felicitar els facultatius residents i es va mostrar convençuda que tindran una trajectòria brillant i marcada pel segell que imprimeix el pas pel nostre centre.

Va intervenir-hi també el Dr. Fernando Fernández-Aranda, president del comitè del Comitè de Recerca, el qual va instar els nous especialistes a estar atents i receptius a totes les oportunitats de que sorgeixin de fer investigació.

En l’acte també es va lliurar el Premi Mutual Médica – Bellvitge Hospital al millor MIR 2019, que va recaure en la Dra. Judit Lluch, del Servei de Reumatologia. També es va atorgar un accèssit al Dr. Albert Garcia-Sumalla, del Servei de l’Aparell Digestiu.

Per part dels residents, el Dr. Guillermo González, del Servei d’Anestesiologia, es va referir als aspectes positius però també al reptes i problemes que afronta la professió mèdica.

Tot seguit es va projectar un vídeo amb fotografies dels protagonistes de l’acte. La sessió va prosseguir amb el lliurament de les orles i els diplomes als nous especialistes, i va finalitzar amb una fotografia de família.

Compartir: